ЗОШТО НАС?

Лидер
во индустријата


на пазарот од 2008 година

Најголем
избор


над 6.000 производи

Безбедни
производи


одобренија и сертификати

Заштита на животната
средина


искористување и рециклирање

Дали имате какви било прашања?

Јавете се или напишете

За нас

Best Sub Europe Sp. z o.o. Sp. K. е главен увозник на производи за печатење во боја со сублимација. Нашата компанија ќе ви презентира сеопфатни информации за технологијата на сублимација на бои и ќе ви ги обезбеди материјалите и опремата неопходни за правење отпечатоци од сублимација.

Имаме сопствен магацин, што ни овозможува веднаш да испраќаме стока до клиенти. Ние исто така соработуваме со реномирана компанија за курир за да обезбедиме квалитет на транспорт. Сето ова го прави процесот на купување лесен, безбеден и пријатно.

Погледнете го каталогот на производи

Само овде можете да купите сè што ви треба за да направите отпечатоци за боја-сублимација. Ние обезбедуваме постојано снабдување со:

СÈ ЗА СУБЛИМАЦИЈА
НА БОЈАТА НА ЕДНО МЕСТО

Совршено го разбираме современиот потрошувач. Подготвени да ги задоволат сите ваши потреби, изградивме тим од искусни професионалци кои секогаш се подготвени да дадат совети и да ви помогнат да го направите најдобриот избор.

Нашата компанија ќе ви презентира сеопфатни информации за технологијата на сублимација на бои и ќе ви ги обезбеди материјалите и опремата неопходни за правење отпечатоци од сублимација.

КОНТАКТ СО НАС

АТЕСТИ И СЕРТИФИКАТИ

Сите уреди и производи за сублимација што ги нудиме ги имаат сите потребни одобренија и сертификати.

Поради бројот на производи во нашата понуда, подолу ви претставуваме сертификати за најпопуларните производи. Забележете дека повеќето од стоките што ги нудиме не бараат никакво сертифицирање, а сертификатите се само дополнителни информации за производот.

Потврдата е потребна само за стоки наменети да стапат во контакт со храна или електрични и електронски уреди и хемикалии, на пр. мастила за сублимација. За домашни производи или производи од ЕУ, прашања за сертификација може да бидат насочени кон нашата компанија или директно до производителот.

 • SGS сертификат за 500 ml алуминиумско шише со вода - сребро - поглед
 • SGS сертификат за бела кригла - поглед
 • SGS сертификат за 500 ml алуминиумско шише со вода - бело - поглед
 • SGS сертификат за 2D табличка - поглед
 • SGS сертификат за пластична, бела 2D кутија за паметни телефони - поглед
 • SGS сертификат за црна пластична кутија за 2Д паметни телефони - поглед
 • SGS сертифициран за 2D црна гума кутија за паметни телефони - поглед
 • SGS сертифициран за 2Д куќиште за паметен телефон од бела гума - поглед
 • Сертификат Анботек Multi 3D Vacuum - SZM3D - поглед
 • Сертификат Анботек Multi 3D Vacuum - SZM3D - поглед
 • Безбедносен лист за мастило за сублимација J-Next - cyan - поглед
 • Безбедносен лист за мастило за сублимација J-Next - magenta - поглед
 • Безбедносен лист за мастило за сублимација J-Next - yellow - поглед
 • Безбедносен лист за мастило за сублимација J-Next - black - поглед
 • SGS сертификат за кригла - B11QZ - поглед
 • SGS сертификат за пластична кутија - BFH-LB, BFH-PR - поглед
 • SGS сертификат за ленти за коса - поглед
 • SGS сертификат за нараквици - поглед
 • SGS сертификат за шноли - поглед
 • SGS сертификат за метални кутии - поглед
 • SGS сертификат за вреќи со вино - BJT03, BJT04 - поглед
 • Сертификат PGIS за бели чаши - Секој увезен сад за чаши ги поминува истите тестови. На барање на клиентот, можеме да обезбедиме сертификати за секоја група кригла - бројот на серијата е налепница на картонот со кригла. - поглед
 • Сертификат PGIS за бели чаши - Секој увезен сад за чаши ги поминува истите тестови. На барање на клиентот, можеме да обезбедиме сертификати за секоја група кригла - бројот на серијата е налепница на картонот со кригла. - поглед
 • Сертификат Анботек за преси - JTSB05V, JTSB01B, JTSB03, SB07 - поглед
 • Сертификат Анботек за преси - JTSD68, JTSD69, JTSD72 - поглед
 • Сертификат Анботек за преси - JTSB05V - поглед
 • Сертификат Анботек за преси - JTSD72 - поглед
 • Сертификат Анботек за преси - SD71 - поглед
 • Сертификат Анботек за преси - SY99 - поглед
 • SGS сертификат за стаклен часовник - поглед
 • SGS сертификат за стаклен часовник - поглед
 • SGS сертификат за флип-апостолки - поглед
 • SGS сертификат за пластична чаша - BPM01 - поглед
 • SGS сертификат за чаша со лажица - жолта - поглед
 • SGS сертификат за чаша со лажица - црна - поглед
 • SGS сертификат за чаша со лажица - црвена - поглед
 • SGS сертификат за чаша со лажица - темносина боја - поглед
 • SGS сертификат за чаша со лажица - кафеава - поглед
 • SGS сертификат за обетки - EH01, EH02, EH03 - поглед
 • SGS сертификат за полиестерска кеса - HBD03 - поглед
 • SGS Сертификат за магична црна мат кригла - поглед
 • SGS сертификат за керамички тамблер - B16KF - поглед
 • SGS сертификат за мат стакло кригла - поглед
 • SGS сертификат за црна кригла со прозорец - поглед
 • SGS сертификат за црна кригла со разнобоен ентериер - поглед
 • SGS сертификат за 450 мл бела кригла - поглед
 • SGS сертификат за бела кригла - B501 - поглед
 • SGS сертификат за 300 мл бела кригла - поглед
 • SGS Сертификат за голема кригла Лате - поглед
 • SGS Сертификација за мала кригла од лате - поглед
 • SGS сертификат за пластична чаша - BPM02 - поглед
 • SGS потврда за JS Coating - поглед
 • SGS сертификат за кригла во боја - поглед
 • SGS сертификат за кригла со рачка во облик на срце - B101H - поглед
 • SGS сертификат за керамичка плоча - поглед
 • SGS сертификат за термо кригла - поглед
 • Сертификат Анботек за the Multi 3D Vacuum - SZM3D - поглед
 • Сертификат Анботек за the Multi 3D Vacuum - SZM3D - поглед
 • Лист за податоци за безбедност на производот Digi Coat ™ Adhesion Promoter - 250 ml - поглед
 • Безбеден лист за податоци Digi Coat ™ Opaque White Coating - 400 ml - поглед
 • Безбеден лист за податоци Digi Coat ™ Clear Sublimation Coating - 400 ml - поглед
 • Лист за податоци за безбедност на производот Digi Coat ™ Translucent White Coating - 400 ml - поглед
 • Лист за податоци за безбедност на производот Digi Coat ™ UV Protection Coating - 400 ml - поглед
 • SGS сертификат за чашата Виндзор Еспресо - B301 - поглед
 • SGS сертификат за емајлска кригла со капак - TC01 - поглед
 • Лист за безбедност на мастило Sawgrass SubliJet HD CYAN - поглед
 • Лист за безбедност на мастило Sawgrass SubliJet HD MAGENTA - поглед
 • Лист за безбедност на мастило Sawgrass SubliJet HD YELLOW - поглед
 • Лист за безбедност на мастило Sawgrass SubliJet HD BLACK - поглед
 • Лист со податоци за безбедност на мастило BestSub CYAN - поглед
 • Безбедносен лист за податоци на BestSub MAGENTA - поглед
 • Безбедносен лист за податоци за мастило од BestSub YELLOW - поглед
 • Безбеден лист за податоци за мастило BestSub BLACK - поглед

Заштита на животната средина и рециклирање

Ве молиме, ве известуваме дека цените на производите во нашата онлајн продавница ги вклучуваат сите потребни такси за животна средина и рециклирање, како и такси за отстранување на користената електрична и електронска опрема.

Имаме број на главен инспектор за заштита на животната средина BDO: 000479886.

Најдобра Суб Европа Сп. z o.o. Сп. К. управува со точка за собирање на користена опрема купена во нашата компанија: термички преносни преси, грејачи за преси, сублимациски печатачи и други уреди. За секоја предадена опрема за рециклирање, ние издаваме картичка за пренос на отпад за даночни цели.

Користените уреди можат да бидат доставени лично или испратени на адреса:
Best Sub Europe Sp. z o.o. Sp. K.
ul. Myśliborska 8, 74-240 Lipiany, Poland.

Нашата компанија има договор со Маршалот на Западнопомеранското војводство и е плаќач на еколошки такси за картонска и пластична амбалажа во која се продаваат производи од нашата понуда.

Ние, исто така, спроведуваме едукативни кампањи според Законот за заштита на животната средина. Согласно законот, оваа обврска ја извршува нашиот адвокат - компанијата TOM Organizacja Odzysku S.A; ul. Pomorska 112, 70-812 Szczecin, Poland.

ШТО ПРАВИМЕ?

ПРОИЗВОДИ
ЗА Сублимација

Нашата понуда вклучува над 6.000 производи за сублимација

Види повеќе

ТЕХНИЧКА
ПОДДРШКА

Ние обезбедуваме стручна техничка помош во областа на сублимација и термички трансфер

Види повеќе

УСЛУГА ЗА ПРЕСТА
И ПЕЧАТНИК

Ние обезбедуваме гарантна и пост-гарантна услуга за печатари и печатари од нашата понуда

Види повеќе

НАШИТЕ ПАРТНЕРИ